‘Homeland’ slutter endegyldigt i Afghanistan – se den mystiske teaser med Carrie Mathison under afhøring

Selvom mange stod af undervejs på spændingsserien, der fortalte om USA post-9/11, kunne vi her på sitet berette om, at ’Homeland’ var tilbage i topform i sin syvende sæson.

Efter to år i dvale kan vi så nu ane afslutningen af en af årtiets helt store serier. Claire Danes er i ottende sæson tilbage i Emmy-rollen som Carrie Mathison og er netop fri fra fangeskab i en russisk Gulag-lejr.

Men selvom hun er sluppet fra russerne med fysikken i behold, har hun dog problemer med sin hukommelse. At dømme på teaseren er hun også under forræderimistanke fra alle kanter.

USA’s nye Præsident Warner, spillet af Beau Bridges, har det som sin fremmeste prioritetet at afslutte krigen i Afghanistan. Derfor sendes Mandy Patinkins Saul Berenson, der nu sidder som øverste vejleder for præsidenten omkring nationens sikkerhed, i marken for at forhandle med Taliban. Han inviterer partneren Mathison med til orkanens øje en sidste gang, og hun tager med stik imod alle lægernes anbefalinger.

Serien kipper med hatten til sin egen fjerde sæson, der også udspillede sig i Afghanistan. Derfor er der også gensyn med skuespillerne Nimrat Kaur som den afghanske samarbejdspartner og Numan Acar som terrorlederen Haissam Haqqani, der er et af amerikanernes eftertragtede mål.

Seriens ottende sæson bliver sendt i USA 9. februar, men hvor og hvornår den rammer Danmark, vides endnu ikke.

Læs også: Komedieserien ‘Ramy’ dyrker de muslimske stereotyper – og det er vigtigt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af