Ny ’Westworld’-teaser udvider universet med et creepy Silicon Valley-firma

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Dit eneste valg er os«. Således lyder budskabet fra tech-virksomheden Incite Inc, der ruller sig ud i en ny teaser for den kommende tredje sæson af HBO’s sci-fi-flagskib ’Westworld’. Teaseren fungerer som én stor reklame for den Silicon Valley-tappende virksomhed ledt af en Liam Dempsey Sr. spillet af Jefferson Mays.

Dempsey taler varmt om virksomheden og alle de muligheder, den kan hjælpe dig med – fra at redde klimaet til at finde dig den karriere, du vil blive begejstret for. Alt sammen via dataindsamling, der giver svaret på livets største problemer. Med andre ord: Masser af store løfter og ambitioner bakket op af foruroligende vage forklaringer.

Teaseren følger op på den storslåede trailer, der landede i sommer, og som gav et yderligere indblik i den kommende sæsons univers, som er rykket ud af temaparkerne og ind i den virkelige verden.

’Westworld’s tredje sæson byder på et gensyn med blandt andre Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton og Luke Hemsworth samt et velkommen til navne som Aaron Paul, Vincent Cassel og Kid Cudi.

‘Westworld’ sæson tre får premiere til næste år. En specifik dato er endnu ikke annonceret.

Læs også: Anmeldelse ‘Westworld’ hele sæson 2 – Pletskud og forbiere i HBO’s sci-fi-flagskib

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af