Ny trailer for ‘Westworld’ sæson 3 sætter scenen for den virkelige verden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Westworld’ sæson tre rykker ud af temaparkerne og ind i den virkelige verden. Det nye kapitel i HBO’s stortanlagte science fiction-serie starter, hvor sæson to sluttede.

Dolores (Evan Rachel Wood) har lagt temaparkerne bag sig og er på vej ud i virkeligheden, hvor hun møder mekanikeren Caleb (nytilkomne Aaron Paul). Ud fra traileren at dømme, er det deres forhold, som udgør kernen i den kommende sæson, der ser ud til mestendels at udspille sig i et neo-Los Angeles.

Nogle af robotterne har dog ikke opnået deres frihed. Maeve (Thandie Newton) ser stadig ud til at være fanget i en Anden Verdenskrig-temapark. Traileren byder også på et gensyn med Ed Harris’ Man In Black, som tilsyneladende stadig er i live, mens Tessa Thompson fortsat ser ud til at spille en stor rolle.

Sæson tre byder desuden på gensyn med blandt andre Jeffrey Wrights Bernard, Luke Hemsworth, mens Vincent Cassel og Kid Cudi er nogle af de nyeste tilføjelser til rollelisten.

Showrunnerne Jonathan Nolan og Lisa Joy er stadig i gang med optagelserne til den nye sæson, som forventes at få premiere i løbet af 2020.

Læs også: Anmeldelse ‘Westworld’ hele sæson 2 – Pletskud og forbiere i HBO’s sci-fi-flagskib

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af