Ricky Gervais vender tilbage som vært for Golden Globes i 2020

Ricky Gervais vender tilbage som vært for Golden Globes i 2020
Ricky Gervais ved Golden Globes i 2016. (Foto: Paul Drinkwater/ NBCUniversal via Getty Images)

Ricky Gervais vender tilbage som vært for Golden Globe-uddelingen og gør dermed forhåbentlig en ende på tidens helt store prisuddelingsdille: værtsfri shows.

Gervais er kendt for at levere legendarisk grove stjerneroasts i rollen som vært for selvsamme prisuddeling mellem 2010-2012 samt i 2016.

Den bramfri britiske komiker har aldrig holdt sig tilbage, men da det ifølge ham selv er sidste gang, han vil være vært, kan han vælge at brænde alle broer. Han lægger derfor også op til, at det bliver rigtigt sjovt:

»Endnu engang har de givet mig et tilbud, jeg ikke kan sige nej til. Men det er den allersidste gang, jeg gør det her, hvilket kan gøre det til en morsom aften«, skriver Gervais i en pressemeddelelse.

Hos NBC er der også forventninger om, at komikeren atter vil gøre aftenen underholdende med sin uforudsigelige stil:

»Der er altid en mærkbar elektricitet i rummet, når Ricky indtager scenen til Globes. Hans tilbagevenden som ceremoniernes mester til Golden Globes er noget, vi ser frem til. Det bliver altid en uforudsigelig aften. Vi kan slet ikke vente med at se, hvilke tricks han har i ærmet«, udtaler bestyrelsesformanden for tv-kanalen NBC, Paul Telegdy, der er afsender på Golden Globe-showet.

Det bliver femte gang, Gervais indtager scenen, når han overtager fra sidste års værtsduo bestående af Sandra Oh og Andy Samberg.

Golden Globe-priserne uddeles af The Hollywood Foreign Press Association, en sammenslutning af cirka 100 udenlandske filmjournalister i Hollywood.

Læs også: Stephen Colbert og Jimmy Kimmel jorder værtsløst Emmy-show – se deres sjove ‘No Host-roast’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af