Stephen Colbert og Jimmy Kimmel jorder værtsløst Emmy-show – se deres sjove ‘No Host-Roast’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets Emmy-uddeling gik Oscar i bedene og havde mod sædvanen ingen vært til at binde showet sammen.

Det faldt ikke i god jord hos de to talkshow-værter Stephen Colbert og Jimmy Kimmel, der kastede sig ud i en morsom ’No Host-Roast’ i løbet af uddelingen.

I sketchen lagde de bestemt ikke skjul på, at de følte sig forbigået og nedtrykte over beslutningen om ikke at have en vært ved årets Emmy-uddeling.

»Jamen, jamen, jamen, hvordan synes I så, det går med den her ’ingen-vært ting’?« lagde Colbert surmulende ud.

»Ved I, hvem de rigtige ofre her er, det er os. Du ville have været en fantastisk vært«, sagde Colbert til Kimmel, der gengældte rosen.

For ifølge de to er det ikke altid så let, som det ser ud til, at være vært. Man skal for eksempel lægge ører til Jason Bateman, når han fortæller om at have svømmet med delfiner. En stikpille, Bateman ikke fortrak en mine af.

Titanic er, mente Colbert og Kimmel, skrækeksemplet på, hvad der kan ske, hvis ingen er vært.

Alt sammen var selvfølgelig ment som en spøg, men enhver joke har som bekendt en sandhed i sig, og i dette tilfælde var der i høj grad noget om snakken. I stedet for den klassiske åbningsmonolog indledte tegneseriefiguren Homer Simpson showet, men nåede kun at annoncere, hvordan rollen var hans store drøm, inden et ligeledes animeret klaver faldt ned i hovedet på ham. En gimmick, der faldt til jorden med et brag, selvom Kit Harington og Kim Kardashian smilede høfligt i salen.

Colbert og Kimmel sammenlignede den manglende vært med, at der nu var mindre serviceniveau til Emmy-uddelingen end hos fastfoodkæden Applebees.

»Før I ved af det, begynder de at bruge Alexa til at præsentere de nominerede?«.

Og straks blev de selvfølgelig afbrudt af selvsamme Amazon-robot.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: When They See Us’-stjernen Jharrel Jermome takker mændene bag fiktionen i rørende Emmy-tale

Læs også: ‘Game of Thrones’ og ‘Fleabag’ sejrer stort under nattens Emmy-uddeling – se hele vinderlisten

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af