Se rystende nervøse Olivia Colman og Phoebe Waller-Bridge spille Portishead-cover

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er nok de færreste, der frivilligt tør gå i den uforlignelige Portishead-sanger Beth Gibbons’ fodspor. Ikke desto mindre er det dét, Oscar-vinder Olivia Colman satte sig for – med kyndig assistance sin ’Fleabag’-svigerdatter, Phoebe Waller-Bridge.

»Det er det mest skræmmende, jeg nogensinde har gjort. Jeg ville hellere føde igen – uden smertestillende«, erklærer en rystende Colman, inden hun tager hovedtelefonerne på og giver den som triphop-pioner.

Waller-Bridge, der kommer Colman til undsætning på sin ukulele, afslører, at hun fandt ud af, at Colman kunne synge, da hun dominerede en omgang karaoke: »She brings it, and she burns the place down«.

Covernummeret blev indspillet til BBC Children in Needs opsamlingsalbum ’Got it Covered’, hvor også navne som Helena Bonham Carter, Jim Broadbent og Jodie Whittaker giver deres cover-besyv for at samle ind til børn i nød.

Læs også: Phoebe Waller-Bridge brillerede som vært for ‘SNL’ – hør hendes elegante åbningsmonolog

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af