Amy Adams ser Julianne Moore blive myrdet i trailer til paranoia-thrilleren ’The Woman in the Window’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To og et halvt minuts tid er nok til at sætte pulsen et nøk i vejret, give dig et par jump-scares og lille dosis paranoia. I hvert fald hvis du spenderer de små minutter i selskab med den nye trailer til den psykologiske thriller ’The Woman in the Window’.

Amy Adams spiller rollen som den agorafobiske, angstplagede psykolog Anna Fox, der overværer et mord, idet hun udspionerer sin nabo. Men da hun deler det, hun har set, med politiet, begynder balladen for alvor, idet ingen anerkender Fox’ opdagelse – hverken politiet (Brian Tyree Henry), naboen (Gary Oldman) eller naboens kone (som altså i begyndelsen blev spillet af Julianne Moore, som Amy Adams overværede mordet på, men senere spilles af en lyslevende Jennifer Jason Leigh).

Var den plagede kvinde blot en kende for medicineret og derfor hallucinerende – eller er der noget helt rivravruskende galt? Se, det må vi vente med at finde ud af, til filmen får dansk premiere den 14. maj 2020.

’The Woman in the Window’ er instrueret af Joe Wright, der mest er kendt for sine historiske dramaer som ’Pride and Predujice’, ’Atonement’ og ’Anna Karenina’. Filmen skulle oprindeligt have haft premiere allerede i efteråret, men da tredje akt af thrilleren fik lidt for mange tomler nedad fra testpublikummet, røg filmen tilbage på produktionsbordet.

‘The Woman in the Window’ er baseret på en anmelderrost roman fra 2018 af samme navn skrevet af A. J. Finn (bag hvilket alias gemmer sig forfatter Daniel Mallory).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af