Carey Mulligan hævner voldtægt én mand ad gangen – se den vilde trailer til ‘Promising Young Woman’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den ventede filmdebut fra Emerald Fennell (der tog over fra Phoebe Waller-Bridge som showrunner på ‘Killing Eve’ sæson 2) tager Carey Mulligans Cassie hver uge på bar og spiller sanseløst beruset, mens hun venter på, at en tilsyneladende flink fyr samler hende op for at ’hjælpe’ hende hjem. Men som regel viser mændene sig at have slette intentioner, og her vågner hun op til dåd og lærer dem en ting eller to.

Mellem sine hævntogter arbejder hun på en hip kaffebar, men har engang haft en lys og lovende fremtid, som filmens titel foreskriver. Dog har en begivenhed i hendes studietid, hvor hun læste medicin på et fint universitet, sat en kæp i hjulet for hendes planer.

En dag kommer en gammel bekendt fra studietiden forbi kaffebaren, hvilket giver Cassie mulighed for at genoprette fortidens fejl. Til en spydig violinversion af Britney Spears ’Toxic’ lægger traileren op til alt andet end pæne manerer, men nærmere et nik til voldtægt og hævnexploitation a la MeToo-æraen.

Udover Mulligan medvirker Adam Brody (‘The O.C.’), komikeren Bo Burnham, der senest har instrueret den kritikerroste ‘Eight Grade’, Alison Brie (‘Glow’) og Laverne Cox (‘Orange is the New Black’).

Selvom Fennell debuterer som filminstruktør, har hun ud over det Emmy-belønnede manuskript til ‘Killing Eve’ også været på skærmen som skuespiller i både den kritikerroste BBC-serie ’Call the Midwife’ og den aktuelle, tredje sæson af ’The Crown’, hvor hun spiller Camilla Parker-Bowles, hertuginden af Cornwall.

‘Promising Young Woman’ er indtil videre sat til dansk biografpremiere 10. september 2020.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af