Finn og Poe Dameron bliver ikke kærester i ’The Rise of Skywalker’ – til Oscar Isaacs ærgrelse

Finn og Poe Dameron bliver ikke kærester i ’The Rise of Skywalker’ – til Oscar Isaacs ærgrelse
Finn (John Boyega) og Poe Dameron (Oscar Isaac) i 'Star Wars: The Force Awakens'.

Siden deres kemi slog gnister i ‘Star Wars: The Force Awakens’, er der blandt fans blevet spekuleret om, hvorvidt John Boyega og Oscar Isaacs karakterer Finn og Poe Dameron er mere end blot gode venner. Hører du til de fans, der havde håbet på, at de to kammerater ville tage skridtet videre i den kommende ’Star Wars: The Rise of Skywalker’, ser det dog ud til, at du må holde dig til fanfiction.

På et pressemøde forud for premieren blev filmens instruktør J.J. Abrams og de to skuespillere nemlig spurgt ind til de to karakterers forhold (via Variety). Her blev det slået fast, at det ikke kommer til at udvikle sig romantisk, selvom Oscar Isaac gerne havde set milliardfranchisen tage skridtet videre:

»Personligt så havde jeg håbet og ønsket, at det (forholdet, red.) var blevet kørt lidt længere ud end i de andre film, men det er ikke noget, jeg er herre over. Det virkede ellers som den naturlige udvikling, men desværre lever vi i en tid, hvor folk er for bange, tror jeg. (…) Men hvis de skulle være kærester, ville det have været sjovt«.

John Boyega mener heller ikke, at det ville være mærkeligt, hvis relationen havde udviklet sig i den retning i den kommende film:

»De er bare platoniske i øjeblikket, men de har altid haft et kærligt og åbent forhold, hvor det ikke ville være underligt, hvis de gik skridtet videre«.

J.J. Abrams forklarer yderligere til Variety, at Finn og Poe Damerons relation stikker langt dybere end et kæresteforhold:

»Deres forhold er for mig langt dybere end et romantisk forhold. Det er et dybt bånd, de har. Ikke bare på grund af den hektiske måde de mødtes på, men også på grund af deres åbenhed over for at være så intime, bange og usikre, som de er, og stadig være modige, frygtløse og tapre«.

Uden at komme dybere ind i, hvad vi kan forvente os af ’The Rise of Skywalker, så lover J.J. Abrams dog LGBTQ-repræsentation i den kommende film: »Når det kommer til LGBTQ-fællesskabet, så var det vigtigt for mig, at folk, der ser filmen, føler sig repræsenteret«.

’Star Wars: The Rise of Skywalker’ får premiere 18. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af