Joe er blevet til Will i første teaser for anden sæson af ’You’

»That’s the thing about L.A.: Everyone is pretending to be somebody they’re not,« lyder konklusionen om englenes by i Guds eget land fra vores alle sammens stalkerpsykopat Joe. En dom, der klinger lige tilpas hult, idet han sekundet senere introducerer sig selv som Will.

Joe (alias Penn Badgley) er i den nye sæson af Netflix-serien ‘You’ rykket fra New York City til Los Angeles, hvor folk omkring ham poster falske smil for the gram, skriver ligegyldige manuskripter i håbet om at blive den næste Lena Dunham og guffer glutenfrie muffins med god samvittighed.

I L.A. stifter Joe (eller Will, om man vil) bekendtskab med den unge kok Love Quinn, spillet af ’The Haunting of Hill House’-skuespilleren Victoria Pedretti, som han i den nye sæson efter sigende bliver godt og (lidt for) grundigt betaget af.

Sæson 2 af ’You’ lander på Netflix den 26. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af