Joe er blevet til Will i første teaser for anden sæson af ’You’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»That’s the thing about L.A.: Everyone is pretending to be somebody they’re not,« lyder konklusionen om englenes by i Guds eget land fra vores alle sammens stalkerpsykopat Joe. En dom, der klinger lige tilpas hult, idet han sekundet senere introducerer sig selv som Will.

Joe (alias Penn Badgley) er i den nye sæson af Netflix-serien ‘You’ rykket fra New York City til Los Angeles, hvor folk omkring ham poster falske smil for the gram, skriver ligegyldige manuskripter i håbet om at blive den næste Lena Dunham og guffer glutenfrie muffins med god samvittighed.

I L.A. stifter Joe (eller Will, om man vil) bekendtskab med den unge kok Love Quinn, spillet af ’The Haunting of Hill House’-skuespilleren Victoria Pedretti, som han i den nye sæson efter sigende bliver godt og (lidt for) grundigt betaget af.

Sæson 2 af ’You’ lander på Netflix den 26. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af