Larry David pisser alle af i ny trailer til ’Curb Your Enthusiasm’ sæson 10 – premieredato offentliggjort

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alt er, som det plejer at være: tåkrummende og grænsende til rigtig ubehageligt. Og det er lige præcis sådan, det skal være. Larry David er tilbage i den tiende sæson af ’Curb Your Enthusiasm’, og han er lige så frygteligt flabet og taktløs som altid. I den første fuldlængde-trailer, der netop er blevet offentliggjort, finder vi ham i en lille perlerække af problematiske optrin, hvor han kyndigt pisser så godt som samtlige karakterer af.

Larry David bliver – hårdt, men fair – smidt ud af mangt et hjem, han gæster, og han får endda selskab af Jon Hamm én af gangene, hvilket resulterer i et genialt lille øjeblik i slutningen af traileren. Men hvis man endelig skal fucke fuldkommen af, er der da heller ikke noget bedre end godt selskab på udvejen, vel?

Traileren munder ud i en afsløring af premieredatoen på den ventede sæson: ’Curb Your Enthusiasm’ vender tilbage den 19. januar 2020 på HBO.

Tidligere på året inkluderede vi ‘Curb Your Enthusiasm’ i vores gennemgang af de bedste serier på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af