Quentin Tarantino bekræfter, at ’Kill Bill Vol. 3’ »ligger i kortene«

Quentin Tarantino bekræfter, at ’Kill Bill Vol. 3’ »ligger i kortene«
Quentin Tarantino til premieren på 'Once Upon a Time in Hollywood' i Japan. (Foto: Christopher Jue/Getty Images)

Rygterne om, at de ’Kill Bill Vol. 1-2’ måske skulle afrundes med en treer, har længe floreret, som Quentin Tarantino i løbet af årene har leveret sporadiske hints om ønsket at forvandle de to volumener til en trilogi. Da Tarantino forleden medvirkede i et radiointerview med Andy Cohen, kastede han selv lidt yderligere benzin på rygtebålet.

»Jeg spiste middag med Uma Thurman i går aftes. Vi var på en rigtig cool japansk restaurant. Jeg har en idé om, hvad jeg ville gøre med ’Kill Bill Vol. 3’,« teasede Tarantino (via bl.a. IndieWire).

»The Bride har kæmpet længe og hårdt. Jeg har en idé om, at det kunne være spændende. Jeg ville stadig ikke gøre det endnu. Det ville mindst blive om tre år fra nu. Det ligger bestemt i kortene,« lyder det fra instruktøren, der tidligere har erklæret, at hans tiende film vil blive hans sidste. ’Once Upon a Time in Hollywood’, der udkom tidligere på året, var hans niende.

Tarantino har tidligere udtalt, at den tredje film ville fokusere på den nu voksne og særdeles hævngerrige datter til Vernita Green, som The Bride (alias Uma Thurmans Beatrix) slog ihjel på sin mordtogt. Om han har forladt denne idé til fordel for at fortsætte med fokus på The Bride, afslører han dog endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af