Scarlett Johansson er tilbage som Black Widow – se den første trailer til superheltens solofilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoilers for ‘Avengers: Endgame’ forude. 

Efter mange års spekulationer og ‘Avengers’-eventyr er superhelten Black Widow aka. Natasha Romanoff aka. Scarlett Johansson endelig trukket i arbejdstøjet i sin egen solofilm, hvis første trailer just er sluppet løs.

Som de fleste fans vil vide, døde karakteren ganske vist i slutningen af ‘Avengers: Endgame’, hvor hun ofrede sig for bedstevennen Hawkeye (Jeremy Renner). Dermed er ‘Black Widow’ da også en prequel, der udspiller sig i årene mellem ‘Captain America: Civil War’ (hvis dystre tone og æstetik ‘Black Widow’ synes at lægge sig i slipstrømmen af) og ‘Avengers: Infinity War’.

I filmen vender Natasha hjem til Rusland for at binde sløjfe på en lyssky omgang unfinished business, der genforener hende med søsteren Yelena i skikkelse af Florence Pugh (‘Midsommar’, ‘Little Women’), superhelten Red Guardian spillet af ‘Stranger Things’-sheriffen David Harbour i komisk form og Rachel Weiz’s hemmelige agent Iron Maiden.

‘Black Widow’ byder angiveligt også på et gensyn med både Samuel L. Jackson som Avengers-mentoren Fury, Renners Hawkeye og William Hurts strikte secretary of state, Thaddeus Ross. Og så mumler rygtebørsen endvidere om, at selveste Robert Downey Jr. og hans Tony Stark vil lægge vejen forbi – i hvad der dog formentlig ville være en flygtig gæsterolle, der potentielt kunne komme til at stjæle en betydelig del af Black Widows spotlys.

Vi får syn for sagen når ‘Black Widow’ får premiere til maj 2020. Indtil da kan Johansson opleves over for Adam Driver i den stærkt anmelderroste Netflix-film ‘Marriage Story’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af