Brie Larsons superheltinde vender tilbage: ‘Captain Marvel’-opfølger på vej

Brie Larsons superheltinde vender tilbage: ‘Captain Marvel’-opfølger på vej
Brie Larson i 'Captain Marvel'.

Captain Marvel er klar til at lette endnu en gang. Disneys Marvel Studios har afsløret, at en opfølger til 2019-successen ’Captain Marvel’ – som det allerede blev teaset af Marvel Studios-bossen Kevin Feige i sommer – er under udvikling.

Brie Larson
vender ifølge bl.a. Deadline tilbage i titelrollen som den tidligere militærpilot Carol Danvers alias Captain Marvel. Rollen som den første kvindelige superheltinde i en MCU-titelrolle bragte Larson en mindre storm af giftig fandom-furore på nakken, men ikke desto mindre endte filmen alligevel med at blive en gedigen global box office-succes.

Rygterne vil vide, at Megan McDonnell, der er en del af holdet bag den kommende ’WandaVision’-serie på Disney+, skulle være på tale til at forfatte fortsættelsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af