Cate Blanchett kæmper mod kvinderettighedsbevægelsen i første trailer til stjernespækkede ‘Mrs. America’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når selveste Cate Blanchett tager springet fra film til tv, er der god grund til at spærre øjnene op. Den dobbelte Oscar-vinder er spydspidsen i Hulus stortanlagte miniserie ‘Mrs. America’, som vi allerede har udpeget som en af årets mest ventede serier.

Blanchett spiller 1970’ernes antifeministiske aktivist Phyllis Schlafy, der gik imod kvinderettighedsbevægelsen og blev kendt som »the sweetheart of the silent majority« med sin kampagne mod modernisering af ligestillingslovgivningen i USA.

Schlafy så moderniseringen som en trussel mod amerikanske familieværdier, hvilket fik hende på kollisionskurs med aktivister som Gloria Steinem, spillet af Rose Byrne (‘Bridesmaids’), og Betty Friedan. Som hun siger i første stemningsmættede trailer: »Jeg er ikke imod kvinder. Jeg er ikke imod, at kvinder arbejder udenfor hjemmet. Hvad jeg er imod, er kvinderettighedsbevægelsen«.

Den stjernespækkede rolleliste prydes desuden af Sarah Paulson (‘American Crime Story’), Uzo Aduba (’Orange Is the New Black’), Elizabeth Banks (instruktør af ’Pitch Perfect’ og ’Charlie’s Angels’), Melanie Lynskey (’Castle Rock’), John Slattery (‘Mad Men’) og James Marsden (‘Westworld’).

Miniserien er skrevet af Dahvi Waller, der har været episodeforfatter på fremragende serier som ‘Mad Men’ og ‘Halt and Catch Fire’, mens ‘Captain Marvel’-duoen Anna Boden og Ryan Fleck instruerer.

Premiere 16. april på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af