‘Skam’-skuespiller har superkræfter i Netflix’ dansknorske serie ‘Ragnarok’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix kommer med adskillige skandinaviske serier i løbet af 2020, og den første bliver den ambitiøse, dansknorske ‘Ragnarok’ forfattet af vores egen Adam Price, produceret af danske Meta Film og instrueret af ligeledes danske Mogens Hagedorn.

Serien ligner en speciel blanding af highschool-drama og superhelteserie forankret i nordisk mytologi med fortællingen om den lille by Edda i smukke naturomgivelser. At dømme ud fra traileren følger vi især nytilkommeren Magne, der sammen med sin bror er nye i klassen på den lokale skole, og i de friske bjergomgivede omgivelser vækkes Magnes kræfter tilsyneladende.

David Stakston, kendt som Magnus i ‘Skam’, spiller Magne, og han er ikke den eneste ‘Skam’-kending, der dukker op i ‘Ragnarok’. Det gør også Herman ‘Penetrator Chris’ Tømmeraas, som – lidet overraskende – spiller 3’g’eren, som alle pigerne er vilde med.

‘Ragnarok’ får premiere på Netflix 31. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af