10-årig ‘Parasite’-skuespillers reaktion på Oscar-sejren er ikke til at stå for

10-årig ‘Parasite’-skuespillers reaktion på Oscar-sejren er ikke til at stå for
'Parasite'-skuespiller Jung Hyeon-jun.

10-årige Jung Hyeon-jun spiller Park Da-song – den indianerglade, traumatiserede dreng i den rige familie – i Oscar-vinderen ‘Parasite’. Og mens hans skuespilkolleger var i Hollywood og kunne fejre den storslåede sejr i Dolby Theatre, måtte han blive hjemme i Sydkorea og følge med i prisoverrækkelsen på tv.

Det forhindrede ham dog ikke i at fejre triumfen. I en lille video møder vi knægten, som hopper op og ned, da ‘Parasite’ bliver annonceret, og som uhyre nuttet siger, at »Jeg tror, jeg blev født til at vinde en Oscar«.

‘Parasite’ var Jung Hyeon-juns første filmrolle efter at have medvirket i et par koreanske tv-serier. Og han er et vigtigt tandhjul i filmens sømløse skuespillerensemble.

Efter Oscar-sejren har ‘Parasite’ fejret nye box office-successer over hele verden – også i Danmark, hvor den er kommet bredt ud i biografer over hele landet, og hvor dens billetsalg er taget kraftigt til. For fem dage siden rundede den 110.00 solgte billetter i Danmark, hvilket er ufatteligt for en asiatisk film.

Se også: De 10 vigtigste konklusioner efter ‘Parasite’s Oscar-sejr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af