Chris Rock overrasker i ’Saw 9′ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man skulle måske tro, at man ikke kunne vride mere ud af den 25-øre, men bedst som dukke Billy med hang til afsavede lemmer tog sig et velfortjent hvil, samlede komiker Chris Rock ham op og pitchede i 2018 til alles store overraskelse en niende film i franchisen om morderiske Jigsaw.

I traileren til ’Spiral: From the Book of Saw’ ses Rock som den garvede betjent Zeke, der bliver rodet ind i en labyrint af sammenhængende brutale dødsfald, som systematisk udsletter hans venner fra politidelingen.

Samuel L. Jackson ses som Zekes far, der, ligesom sin søn, ikke lader til at være helt uden evner, når det kommer til at finde frem til svaret bag de mærkelige dødsfald, som viser (bogstavelige) tegn på, at selveste Jigsaw har en finger med i spillet.

Særligt trailerens sidste tydelige callback-klip lover godt for Rocks projekt, der er instrueret af Darren Lynn Bousman, som tidligere har stået bag ‘Saw’ 2, 3 og 4.

Saw 9 ’Spiral: From the Book of Saw’ får dansk premiere 14. maj.

Se også: Kan ’Saw’ stadig chokere?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af