Domnhall Gleeson og Merritt Wever stikker af fra alt i teaseren til HBO-komedieserien ‘Run’ – produceret af Phoebe Waller-Bridge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ruby (Merritt Wever fra ‘Unbelievable’) og Billy (Domnhall Gleeson fra ‘Ex Machina) indgik en pagt, da de gik i high school. Hvis en af dem sender en SMS med ordet »run« og den anden svarer det samme tilbage, skal de smide alt, hvad de har i hænderne og mødes på Grand Central Station i New York og rejse tværs over USA med tog. Og 17 år senere bliver aftalen pludselig aktuel. Carpe Diem.

Det er udgangspunktet for den kommende HBO-serie ‘Run’, der er executive-produceret af geniale Phoebe Waller-Bridge (‘Fleabag’), som også optræder i en gæsterolle i serien. Waller-Bridges samarbejdspartner Vicky Jones, der har været del af forfatterrummet på ‘Fleabag’, ‘Crashing’ og ‘Killing Eve’, er hovedkraften bag serien, som hun har skabt og skrevet.

‘Run’ tegner til at blive en morsom affære fyldt med komplikationer, når Ruby og Billys grunde til at håndhæve den 17 år gamle pagt og stikke af fra deres respektive tilværelser oprulles. Ruby stikker blandt andet af fra sin ægtemand, mens Billy er den, der starter »run«-protokollen – og de møder desuden masser af skæve personligheder på deres lange togrejse.

Serien har premiere på amerikansk HBO 12. april og lander formentlig på HBO Nordic kort efter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af