Macauly Culkins audition til ‘Once Upon a Time in Hollywood’ var en katastrofe

Macauly Culkins audition til ‘Once Upon a Time in Hollywood’ var en katastrofe
Macaulay Culkin. (Foto: Frazer Harrison / Getty Images)

’Alene hjemme’-skuespilleren Macaulay Culkin bejlede til en rolle i Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’. Men ifølge den i dag 39-årige skuespiller bed instruktøren forståeligt nok ikke på krogen:

»(Auditionen, red.) var en komplet katastrofe,« fortæller Culkin i et interview med Esquire. »Jeg ville ikke engang have castet mig selv. Jeg er i det hele taget virkelig dårlig til auditions, og det her var min første i omkring otte år«.

Det fremgår ikke, hvilken rolle Culkin gik til casting på, men han er måske en smule rusten efter de seneste mange år at havde holdt en pause fra faget for i stedet at fokusere på sit satiriske livsstils-website, Bunnyears.

Culkin maner i samme interview alle rygter til jorden om, at hans tid som barnestjerne skulle havde ødelagt hans liv:

»Folk antager altid, at jeg er skør og knækket«, siger skuespilleren. »Jeg har holdt mig meget for mig selv indtil for to år siden, så jeg kan godt forstå, at folk tænker sådan. Men når jeg så endelig kommer tilbage, så chokerer det alle, at jeg er relativt normal«.

Skulle Culkin få lyst til at gøre comeback som fuldtidsskuespiller og få revanche efter sin fejlslagne ‘Hollywood’-audition, skal det gå stærkt, Tarantino har som bekendt kun én film tilbage, før han efter eget udsagn går på filmisk pension.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af