Margot Robbie og Michael B. Jordan slutter sig til Christian Bale i David O. Russells nye film

Margot Robbie og Michael B. Jordan slutter sig til Christian Bale i David O. Russells nye film
Margot Robbie ved SAG-prisen tidligere på året. (Foto: hristopher Polk/Getty Images for Turner)

Sikke et cast.

Margot Robbie og Michael B. Jordan har nu tilsluttet sig Christian Bale i den kommende film fra manden bag ‘Silver Linings Playbook’ og ‘American Hustle’, David O. Russell, hvilket gør den endnu unavngivne film til en oplagt priskandidat, når den tid kommer – sikkert først i 2021, da optagelserne starter i april i år.

Christian Bale har tidligere arbejdet med instruktøren i netop ‘American Hustle’ og ‘The Fighter’, der indbragte ham en Oscar, mens det er første gang, Bale og Jordan teamer op med den populære instruktør.

Russell har haft en interessant karriere i Hollywood. Han slog igennem som indiedarling med film som ‘Flirting with Disaster’ og ‘I Heart Huckabees’ og blev siden synonym med skæve, men mainstream komediedramaer med markant Oscar-punch til særligt skuespillerensemblerne. ‘The Fighter’, ‘Silver Linings Playbook’ og ‘American Hustle’ har til sammen fået 11 skuespilnomineringer ved Oscar, heriblandt tre priser.

David O. Russell deler dog også vandene, og kritikerne fik brænde til bålet med instruktørens seneste film, den temmelig skrækkelige ‘Joy’, der ganske vist igen indbragte Jennifer Lawrence en Oscar-nominering, som hun dog tilsyneladende fik lidt på rutinen.

Nu skal han gøre comeback med filmen, hvis plot vi endnu intet ved om. Men mon ikke Robbie, Bale (begge også nomineret i år) og Jordan allerede sætter næsen op efter guld.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af