Soundvenue Forpremiere: Greta Gerwigs Oscar-nominerede ’Little Women’

Soundvenue Forpremiere: Greta Gerwigs Oscar-nominerede ’Little Women’
Saoirse Ronan og Timothée Chalamet i 'Little Women'.

‘Lady Bird’ var alt andet end begynderheld. Med ‘Little Women’ beviser Greta Gerwig, at hun er et af de stærkeste navne på den amerikanske filmhimmel, og nu kan du komme til forpremiere på filmen i Empire Bio tirsdag den 10. marts.

Gerwig havde i årevis drømt om at filmatisere sin favoritbog, men først efter succesen med ’Lady Bird’ troede pengemændene (og hun selv) på, at hun kunne løfte opgaven. Louisa May Alcotts ungdomsroman er måske ikke så kendt herhjemme, men i USA er den folkeeje, og Gerwig har skabt en film, som både er en stor oplevelse for kendere af romanen og for alle andre. Der er en grund til, at den nuppede fem Oscar-nomineringer i år, heriblandt for Bedste Film.

Greta Gerwig har allieret sig med et ærefrygtindgydende cast af de mest spændende unge kvindelige skuespillere i hovedrollerne som døtrene i den fattige, men kreativt sprudlende familien March: Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson og Eliza Scanlen. De suppleres af Timothée Chalamet, Laura Dern, Meryl Streep, Bob Odenkirk og Tracy Letts, hvilket ikke just gør sagen værre.

Fortællingen udspiller sig under Den Amerikanske Borgerkrig, hvor kvinderne i familien må klare sig selv, mens faren er i krig. Og de fire døtre reagerer meget forskelligt på tidens forventninger til kvinders kærligheds- og karriereliv.

Greta Gerwig har formået at puste pulserende liv i en kostumedramagenre, der er ellers hurtigt kan blive stiv og bedaget. Hun er kommet for at blive.

KØB BILLET HER – OG TILMELD FACEBOOK-EVENT HER.

’Little Women’
Tirsdag den 10. marts kl. 19.30
Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af