Taika Waititi på tale til at skrive og instruere Hollywood-satireserie med Jude Law i hovedrollen

Taika Waititi på tale til at skrive og instruere Hollywood-satireserie med Jude Law i hovedrollen
Taika Waititi. (Foto: Jesse Grant/Getty Images for Disney)

Taika Waititi har længe været særdeles ombejlet i Hollywood, og interessen er kun blevet større, efter at den newzealandske instruktør vandt en Oscar sidste weekend for sit manuskript til ‘Jojo Rabbit‘.

Ifølge Deadline og Variety har Waititi skrevet under på at skrive og instruere Showtimes miniserie ‘The Auteur’, der efter planen har Jude Law i hovedrollen.

Serien er baseret på den psykedeliske graphic novel af samme navn, der omhandler en falleret Hollywood-filmskaber, Nathan T. Rex, som bliver fanget i en nedadgående spiral efter at have produceret et af branchens største flops. Men T. Rex har ikke i sinde at give op og forsøger at generobrere sin tabte ære.

Showtime har endnu ikke officielt bekræftet Waititis involvering eller castingen af Jude Law, men Deadline skriver altså, at Waititi skal skrive serien sammen med Peter Warren (‘Ghost Team’).

‘The Auteur’ bliver blot et af mange igangværende projekter for Waititi: Han er ved at lægge sidste hånd på sit stjernespækkede sportsdrama ‘Next Goal Wins’, der har Michael Fassbender og Elisabeth Moss på rollelisten.

Han er desuden i gang med at udvikle ‘Thor: Love and Thunder’, som han både skriver og instruerer, mens han også er tilknyttet Apple+’s serieremake af Terry Gilliams ‘Time Bandits’ som både instruktør og manuskriptforfatter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af