John Krasinski lancerer feelgood-show på Youtube med Steve Carell som gæst

John Krasinski har fået nok af dårlige nyheder og tager nu sagen i egen hånd.

Sidste ugen bad skuespilleren i et tweet folk om at sende positive historier i hans retning, i hvad folk først troede var til skuespillerens eget forbrug for at komme i godt humør i disse corona-tider.

Men selvom coronakrisen udsatte premieren hans film ‘A Quiet Place 2’, har den 40-årige komiker/skuespiller/instruktør ikke meget at klage over, for han er trods alt låst inde i selskab med sin kone, gudinden Emily Blunt, og Krasinski har derfor valgt at dele de gode nyheder med alle fra sin stue i sit nye nyhedsprogram ‘SGN’ (Some Good News).

»I årevis har jeg undret mig over, hvorfor der ikke findes et nyhedsprogram, som udelukkende er dedikeret til gode nyheder« fortæller Krasinki i sin åbningsmonolog.

»Og efter at have læst alle jeres tweets og hjertevarmende historier tænkte jeg: ’Okay. Nu må det være nok, verden. Hvorfor ikke os? Hvorfor ikke nu?’. Så mine damer og herrer: Det her er jeres egen skyld. Det her er ‘SGN’.
Jeg er John Krasinski, og hvis det ikke er tydeligt endnu, så har jeg absolut ingen idé om, hvad det er, jeg laver«.

Derefter vender Krasinki alt fra Netflix’ hitshow ’Tiger King’ til 15-års-jubilæet for ’The Office’, hvortil han Skyper med sin udsendte rapporter og ‘The Office’-ekspert, Steve Carell, der deler minder fra settet med en rørt Krasinski, der husker tilbage på dengang, de to indspillede deres sidste scene sammen på det ikoniske show.

Den 15 minutter lange video slutter af med et smugkig bag produktionen fra Krasinskis hjem og ordene: »We might just do this again«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af