Mark Ruffalo spiller et identisk tvillingepar i ny HBO-dramaserie – se første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mark Ruffalo har scoret ikke blot én, men hele to hovedroller i den kommende HBO-dramaserie ’I Know This Much Is True’. Ruffalo spiller nemlig rollerne som det identiske tvillingebrødrepar Dominick og Thomas Birdsey: Et brødrepar, hvoraf den ene lider af alvorlig paranoid skizofreni.

Den dramatiske familiesaga, der er baseret på en bog af samme navn fra 1998 skrevet af Wally Lamb, har fået sin første intense teaser, og den skorter hverken på store følelser eller dramatiske øjeblikke. Plotbeskrivelsen lader os vide, at det er en historie om de to tvillingebrødres parallelle liv; om svigt, opofrelse og tilgivelse.

’I Know This Much Is True’ er instrueret af Derek Cianfrance (’The Place Beyond the Pines’). Rollelisten inkluderer navne som Rosie O’Donnell, Melissa Leo, Kathryn Hahn og Juliette Lewis. Serien rammer HBO Nordic den 28. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af