Netflix fornyer en håndfuld stærke realityshows – ’Love is Blind’ vender tilbage med to nye sæsoner

Netflix fornyer en håndfuld stærke realityshows – ’Love is Blind’ vender tilbage med to nye sæsoner
Jessica og Mr. Next Best Thing i 'Love is Blind'.

Vi er mange, der er suckere for godt reality-tv, og det har Netflix for alvor fået færten af. Derfor har streaminggiganten nu annonceret, at en række af deres mest populære reality-serier er blevet fornyet.

Først og fremmest har vi seerhittet ’Love is Blind’, der er blevet fornyet med både en anden og tredje sæson. Anden sæson af serien, hvor en række håbefulde amerikanere over et par uger får blind-datet sig vej til alteret, er i skrivende stund undervejs med at finde det helt rigtige, binge-værdige cast (er der flere ledige eks-tankmekanikere derude?) i Chicago.

Men det er ikke kun kærligheden, der har fået seerne til at hungre efter mere reality. Også Marie Kondo, der sidste år agerede oprydningsguru i ’Tidying Up with Marie Kondo’, er klar til endnu en tur i manegen i den kommende ’Sparking Joy with Marie Kondo’. I den nye sæson begiver Kondo og hendes kumpaner sig ud til en lille amerikansk by for at rydde op og – ja, sprede glæde.

Hiphop-talentprogrammet ’Rythm + Flow’ vender også tilbage med en ny sæson, hvor Cadi B, Chance the Rapper og T.I. støvsuger en række amerikanske byer for morgendagens store hiphopstjerne.

Sidst, men ikke mindst, er også det ’Black Mirror’-klingende catfishing-show ’The Circle’ blevet fornyet med to sæsoner. Anden sæson er ligesom ’Love is Blind’s ditto undervejs i castingprocessen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af