‘Rick and Morty’-skaber er klar med ny animationsserie – se traileren til ‘Solar Opposites’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Imens man venter på nye afsnit af den fænomenale serie ’Rick and Morty’, kan man slå tiden ihjel med den ene skaber Justin Roilands nye animerede sitcom ’Solar Opposites’.

I samarbejde med ’Rick and Morty’s producer Mike McMahan har Roiland kogt endnu et familiedrama sammen, der meget lig hans tidligere arbejde konfronterer en lille familie med intergalaktiske problematikker, tilsat teenage-fnidder og et stabilt forbrug af alkohol og psykedeliske stoffer.

I den nye trailer til ’Solar Opposites’ introduceres vi for en unavngiven alien-familie, der efter bedste evne forsøger at passe ind i det første og bedste nabolag, som de er blevet tvunget til at flytte ind i, efter deres ufo styrtede ned i »det her lorte sted«, som de kalder Jorden.

Seriens genkendelige stil kunne ikke være skabt af andre end Roiland, der, udover et mindre cast af stemmeskuespillere, selv lægger stemme til de fleste af ’Solar Opposites’ karakterer.

’Solar Opposites’ har premiere 8. maj på Hulu – den danske premiere er endnu uvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af