‘Westworld’ lavede fræk crossover med kæmpe HBO-serie i det nye afsnit

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fans af ’Game of Thrones’ og ’Westworld’ har i mange år efterspurgt en hybrid af de to HBO-serier, i hvad der på Tumblr er blevet kaldt ’Westerosworld’. Og som sidste sæson af ’Game of Thrones’ lærte os, så er fanservice ikke noget HBO er for fine til.

I den aktuelle tredje sæson af ’Westworld’ har skaberne Jonathan Nolan og Lisa Joy rakt ud til ’Game of Thrones’-bagmændene David Benioff og Dan Weiss, som i afsnit to, ’The Winter Line’, gør en kort cameo som middelalderpark-medarbejdere.

De to teknikere, kaldet Dan og Dave, kan i klippet ovenfor høres diskutere, hvad de skal stille op, nu når deres arbejde er blevet nedlagt. Manglen på arbejde kommer dog nok ikke til at ramme dem alt for hårdt, for de har nemlig fået fingre i en ret genkendelig og værdifuld drage, som tidligere tilhørte Daenerys Targaryen.

I forbifarten kan man høre deres planer om at sælge dragen til en køber, som højst sandsynligvis har noget med en af ’Westworld’-forfatteren Michael Crichtons andre parker at gøre.

»Køberen er i Costa Rica«, kan man høre Dan sige til Dave, der frustreret svarer sin kollega:

»Og hvordan fanden har du tænkt dig at få det der til Costa Rica?«

»I små stykker«, svarer Dan, imens han nærmer sig dragen Drogon med en sav.

Jonathan Nolan har forklaret The Hollywood Reporter, at Benioff og Weiss’ cameo bare var et spørgsmål  om tid:

»(Joy og jeg, red.) er gode venner med både Dan og David, som er skønne mennesker. De har været en utroligt støtte og gode venner for os at have, da vi begyndte på vores egen erie. Det samme gælder også for George R.R. Martin«, forklarer Nolan.

»George har faktisk flere gange foreslået os nogle crossover-episoder, så da tiden kom til, at Luke (Ashley Stubbs) og Jeffrey (Bernard Lowe) alligevel skulle vandre lidt rundt i bunden af The Mesa (hvor Westworlds indbyggere fabrikeres, red.), så kunne vi ikke stå imod længere«.

Selv dragen Drogon viste sig at være en fornøjelse at arbejde med:

»Han spiste et par assistenter, men ellers var der ingen problemer«, tilføjede Nolan. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af