Lars Hjortshøj har store ambitioner i første trailer til den ‘Klovn’-beslægtede ’Store Lars’

Lars Hjortshøj er træt af at være ’lille Lars’. Han er træt af fjollede små roller, og han er træt af ikke at blive taget seriøst eller få den respekt, han fortjener. Således lyder hovedpersonens udgangspunkt i Lars Hjortshøjs nye Viaplay-serie ’Store Lars’, hvor Lars vender bøtten for at opnå anerkendelse – som skuespiller såvel som mand.

I den første trailer til den nye serie møder vi Lars midt-hussalg, post-skilsmisse (fra den flamboyante ekskone spillet af Ellen Hillingsø) og med store ambitioner for fremtiden på både karriere- og kærlighedsfronten. Førstnævnte front sender ham ud på de skrå brædder iklædt bikostume på et børneteater, mens sidstnævnte byder på en storstilet forelskelse i skuespilleren, der driver børneteatret: Julie (Julie Agnete Vang).

’Store Lars’ præsenterer – i lighed med ’Klovn’, som Lars Hjortshøj som bekendt også medvirker i – en verden et sted mellem fiktion og virkelighed, hvor skuespilmiljøet og nabolaget naturligvis også er befolket af kendte ansigter. Martin Brygmann spiller eksempelvis rollen som Lars’ svineheldige nabo og gode ven, mens serien desuden tæller navne som Dejan Čukić, Preben Elkjær, Nikolaj Koppel, Lars Seier, Camilla Martin, Martin Jørgensen, Linda P, Rane Willerslev og Jan Gintberg.

’Store Lars’ får premiere på Viaplay og TV3 torsdag den 23. april klokken 21.00. Alle episoderne kan ses via Viaplay fra denne dato, mens afsnittene vises et ad gangen hver torsdag på TV3.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af