Millie Bobby Brown lander hovedrolle i ’Fleabag’-instruktørs nye Sherlock Holmes-film til Netflix

Millie Bobby Brown lander hovedrolle i ’Fleabag’-instruktørs nye Sherlock Holmes-film til Netflix
Millie Bobby Brown. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Millie Bobby Brown har landet en ny Netflix-hovedrolle. Streaminggiganten annoncerede i går, at den ombejlede ’Stranger Things’-skuespiller skal spille hovedrollen i en ny film med titlen ’Enola Holmes’ – instrueret af den Emmy-vindende ’Fleabag’-instruktør Harry Bradbeer.

’Enola Holmes’ fortæller ifølge Netlix historien om Sherlock Holmes’ rebelske teenagesøster, der stikker af til London for at finde sin mor, der på mystisk vist forsvandt på Enolas 16-års fødselsdag.

’Enola Holmes’ er baseret på en bogserie af samme navn skrevet af Nancy Springer. Bogserien omsættes til film af manuskriptforfatter Jack Thorne, der har siddet bag tasterne til blandt andet ’His Dark Materials’ og ’Skins’.

Millie Bobby Brown får i den kommende Netflix-film selskab af blandt andre Helena Bonham Carter, Henry Cavill, Sam Claflin (’Hunger Games’), Fiona Shaw (’Killing Eve’) og Adeel Akhtar (’The Big Sick’).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af