Netflix annoncerer premieredato for sidste sæson af hitserien ‘Dark’ – se den ildevarslende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix’ tyske science fiction-gyser ‘Dark’ har over to sæsoner etableret sig som en af de bedste serier på streamingtjenesten. Nu nærmer den tyske serie sig begyndelsen på enden, når tredje og sidste sæson får premiere til juni.

Forrige sæson tog præmissen om tidsrejser til et helt nyt niveau med afgørende plottwists, der ændrede hele seriens univers – til stor begejstring for vores anmelder, som slyngede fulde seks stjerner efter serien med ordene: »’Dark kan meget vel blive den bedste Netflix-serie til dato«.

Nu skal trådene samles, og de mange spørgsmål besvares, som antydet i den effektivt ildevarslende trailer til den kommende sæson.

Netflix giver dog ikke ved dørene. Den kryptiske plotbeskrivelse til den store finale lyder: »Den tidsmanipulerende galskab når sin konklusion i en besynderlig ny verden, hvor nogle ting er ganske velkendte – og andre er ildevarslende anderledes«.

‘Dark’ har premiere på Netflix den 27. juni – dagen, hvor apokalypsen skulle indtræffe i seriens univers.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af