Prequel til krimiklassikeren ‘Heat’ er i støbeskeen

Prequel til krimiklassikeren ‘Heat’ er i støbeskeen

‘Heat’ er en 90’ernes bedste film, en både potent og følsom, næsten tre timer lang actionkrimi, hvor Robert De Niro leder en flok bankrøvere, der får Al Pacinos politimand på nakken.

Det var første gang, de to legendariske skuespillere rigtigt stod over for hinanden på film (de medvirkede som bekendt begge i ‘The Godfather 2’, men uden at spille over for hinanden), og deres sammenstød var spækket med nerve og melankoli.

Instruktøren bag var Michael Mann, og han har ikke siden helt kunnet slippe historien. Sidste år kom det således frem, at han skriver på en prequel til filmen i bogformat, men nu understreger han, at han også planlægger at lave en film ud af den opfølgende fortælling. Ja, faktisk flere.

»Vi er på den, og jeg bruger tid på den og et manuskript, jeg ikke kan fortælle dig om. Men jeg vil absolut gerne lave en film ud af ‘Heat’-prequelen, og en sequel«, siger han til Deadline.

Man har svært at forestille sig, at Mann vil kunne forene DeNiro og Pacino til en prequel – i så fald skal han have gang i en gang de-aging, der får ‘The Irishman’s til at virke som det rene barnemad.

Men vi tager også gerne opfølgeren her 25 år efter den originale films premiere med et andet hold bag.

Michael Mann står også bag andre centrale værker som ‘Manhunter’, ‘The Insider’, ‘Den sidste mohikaner’ og ‘Collateral’. Hans seneste film var den mislykkede ‘Blackhat’ fra 2015 med Chris Hemsworth som superhacker.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af