To stjernespækkede corona-events livestreames i nat: Will Ferrell, Julia Roberts og Sia på plakaten

To stjernespækkede corona-events livestreames i nat: Will Ferrell, Julia Roberts og Sia på plakaten
Will Ferrell.

Som om fredag nat ikke allerede var særdeles fornemt booket op af Mark Ronsons Love Lockdown-livestream – med blandt andre Mø og Tame Impala! – så melder en række af Hollywoods finest sig nu også på banen med hele to stjernespækkede livestream-events.

Det sker:

COVID Is No Joke: Comedy-event, der livestreames på Youtube kl. 02 dansk tid med det formål at sprede latter i mørket såvel som at indsamle penge til de amerikanske sundhedsmedarbejdere, der kæmper på frontlinjen af coronakrisen.

På eventens hjemmeside skriver arrangørerne fra non-profit-nødhjælpsorganisationen Americares:

»COVID-19-pandemien er ingen joke. Men videnskaben viser, at latter giver din krop en pause fra stress. Så lad os gøre det: Grine sammen mens vi…er hver for sig«.

Skuespilleren Tony Goldwyn (‘Ghost’) er nattens vært, og blandt de mange medvirkende, der vil bidrage med stand-up, personlige historier og sketches er Will Ferrell, Mindy Kaling, Jack Black, Elizabeth Banks, Sia, Gal Gadot, Bryan Cranston, Chelsea Handler, Kerry Washington, Ike Barinholtz, Linda Hamilton, Mark Duplass, Mackenzie Davis med flere.

Læs mere om COVID Is No Joke her og se med på Americares Youtube-kanal.

The Call To Unite: Oprah, Julia Roberts, Naomi Campbell, præsident George W. Bush, Alanis Morissette og Quincy Jones er blandt stjernerne i denne 24-timers event, der ligeledes livestreames på Youtube fra kl. 02 i nat dansk tid.

Også her gælder det om at samle penge til kampen mod corona, og de medvirkende vil optræde med sang, bønner og personlige performances.

Læs mere om eventen her og tune ind på The Call To Unites Youtube-kanal.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af