Ben Stiller vil ikke fjerne omdiskuteret Trump-cameo fra ’Zoolander’

Ben Stiller vil ikke fjerne omdiskuteret Trump-cameo fra ’Zoolander’
Ben Stiller i 'Zoolander'.

Inden han blev præsident, havde Donald Trump massevis af cameos i diverse Hollywood-film – fra ’Alene hjemme 2’ til Ben Stillers modekomedie ’Zoolander’ fra 2001.

Trumps små gæsteroller står selvsagt i et andet lys, efter han indtog præsidentembedet, og det har fået flere fans til at opfordre Stiller til at klippe præsidenten ud af ’Zoolander’.

»Flere personer har rakt ud til mig og sagt, at jeg bør klippe Donald Trump ud af ’Zoolander’«, fortæller Stiller i The Daily Beasts podcast The New Abnormal. »Men når alt kommer til alt, så var det en tid, hvor klippet eksisterer og fandt sted«, fortsætter han med reference til en scene fra filmen ved VH1 Fashion Awards, hvor Donald og Melania Trump medvirker i et kort klip på den røde løber.

»Der var så mange film dengang, der havde en åndssvag Donald Trump-cameo. Han repræsenterede en vis ting«, fortsætter Stiller, der altså ikke ønsker at ændre på den snart tyve år gamle film. I stedet skal klippet stå som en påmindelse om en noget anden tid.

Podcasten cirkler rundt om komik i cancel-kulturens tidsalder og kommer desuden ind på Stillers ’Tropic Thunder’, hvor Robert Downey Jr. medvirker i blackface som en prætentiøs method actor. Om filmen siger Stiller: »’Tropic Thunder’ ville nok ikke være blevet lavet i 2020. Den ville være tonedøvt at lave den film lige nu«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af