Det »giftige arbejdsmiljø« på ’The Ellen DeGeneres Show’ efterforskes efter nye anklager om racisme og chikane

Det »giftige arbejdsmiljø« på ’The Ellen DeGeneres Show’ efterforskes efter nye anklager om racisme og chikane

Der er dømt lutter good times og glade dage i ’The Ellen DeGeneres Show’ – men kun når kameraerne ruller. Således lød det fra en nuværende anonym medarbejder og en række tidligere anonyme ansatte på showet i et interview på Buzzfeed, der blev bragt for halvanden uge siden.

Rygterne om et giftigt arbejdsmiljø bag kulissen på Ellen-talkshowet har længe floreret, hvilket kilderne kunne bekræfte med historier om racisme, verbal chikane, utrygge og dårlige arbejdsforhold samt en overordnet ansvarsfralæggelse ved påpegningen af samme.

Dette har nu fået WarnerMedia til at skride til handling, og de meddeler, at de i selskab med en tredjepart vil sætte medarbejderforholdene under lup.

»Vi er oprigtigt knuste og kede af at finde ud af, at så meget som en enkelt person i vores produktionsfamilie har haft en negativ oplevelse«, lyder det i en udtalelse (via Variety) fra showets producerhold, der i interviewet også kommer under anklage. »Det er ikke sådan, vi er, og det er ikke sådan, vi stræber efter at være, eller opgaven, Ellen har forelagt os«.

»Det der ’be kind’-bullshit sker kun, når kameraerne er på«, lød det fra den tidligere medarbejder til Buzzfeed. »Det er definitionen på et giftigt arbejdsmiljø, hvor de vil have dig til at føle, du er ved at blive sindssyg, og du er sådan: Nej – alt, jeg følte, var sandt«, konstaterer en anden kilde til samme medie. I samme ombæring opfordrede de desuden Ellen direkte til at tage mere ansvar for sit show, hvis hun vil have, det skal bære hendes navn.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af