Her er filmene, du skal streame i juli – fra Charlize Theron som lejesoldat til Clint Eastwoods nyeste

Lidt let sommerunderholdning? Streamingtjenesternes filmudbud har din ryg.
STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Old Guard’

I århundreder har en gruppe råstærke udødelige lejesoldater – anført af kvinden Andy – kæmpet for at beskytte den dødelige verden. Deres mission har indtil nu været tophemmelig, men da gruppens udødelige evner afsløres, vendes lejesoldaternes liv på hovedet.

’The Old Guard’ er baseret på en graphic novel af samme navn, skrevet af Greg Rucka, der ligeledes har skrevet manuskriptet til filmen, som instrueres af Gina Prince-Bythewood (’Beyond the Lights’ og ’Love and Basketball’).

Charlize Theron spiller den benhård leder af gruppen af lejesoldater, der blandt andet består af Marwan Kenzari (’Aladdin’), Matthias Schoenaerts (’Red Sparrow’) og KiKi Layne (’If Beale Street Could Talk’).

Kan ses på Netflix 10. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Richard Jewell’

Clint Eastwoods seneste fik ros i USA, men fik desværre ikke biografpremiere herhjemme. Nu er den ude på streaming, så vi ved selvsyn kan opleve den virkelighedsinspirerede historie om sikkerhedsvagten Richard Jewell, der afværgede et terrorangreb under OL i Atlanta i 1996, men ikke desto mindre blev udhængt som den skyldige.

Paul Walter Hauser (‘I, Tonya’) skulle være intet mindre end fantastisk i hovedrollen.

Kan ses på Blockbuster 13. juli

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Valley Girl’

Viaplay har lavet deres første Hollywood-film med dette remake af filmen af samme navn fra 1983 med Nicolas Cage og Deborah Foreman. I den nye udgave indtager Josh Whitehouse og Jessica Rothe rollerne i historien om den pæne unge kvinde Julie, der i 80’ernes Los Angeles bliver forelsket i rebellen Randy.

Kan ses på Viaplay i løbet af juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘You Don’t Nomi’

Paul Verhoevens stripperfilm ‘Showgirls’ blev slagtet, da den kom frem i 1995, men siden har den fået kultstatus som et misforstået mesterværk. Dokumentarfilmen ‘You Don’t Nomi’ følger filmens rejse fra flop til klassiker.

Kan ses på Blockbuster fra 27. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Desperados’

Den står på let sommerunderholdning i denne Netflix-komedie om en ung kvinde, der rejser til Mexico sammen med sine to bedste veninder for at slette en mail, hun ved en fejl kom til at sende sin nye kæreste. I hovedrollen ses Nasim Pedrad, der tidligere var del af ’Saturday Night Live’ og havde en prominent rolle i ’Aladdin’-remaket.

Kan ses på Netflix 3. juli

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Kissing Booth 2’

Ungdomsromancen ‘The Kissing Booth’ blev en stor succes på Netflix i 2018 – så stor, at vejen til en opfølger var banet. Den kommer så nu, og i toeren vender Joey King, Joel Courtney og Jacob Elordi tilbage i rollerne som Elle, Lee og Noah. Elle ser frem mod livet efter highschool og kæmper med et langdistanceforhold til Noah, mens hendes venskab med Lee også ændrer sig, og hun sender lange blikke efter en ny klassekammerat.

Kan ses på Netflix 24. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Rafiki’

‘Rafiki’ blev forbudt i hjemlandet Kenya, fordi den »legitimerer en lesbisk romance«. På den måde er den et symbol på undertrykkelse af menneskers frie seksualitet og ytringsfrihed, men heldigvis er den også, skrev vores udsendte ved verdenspremieren i Cannes 2018, en god film.

‘Rafiki’ er en smuk, farverig og charmerende romance mellem to teenagere, den forsigtige Kena og den rebelske Ziki, der på vaskeægte ‘Romeo & Julie’-maner er datter af hver deres politikerfar i direkte valgkamp med hinanden.

Kan ses på Blockbuster 20. juli

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af