Jude Law i kikkerten som Kaptajn Klo i Disneys liveaction-udgave af ‘Peter Pan’

Jude Law i kikkerten som Kaptajn Klo i Disneys liveaction-udgave af ‘Peter Pan’

Efter ‘Løvernes konge’, ‘Aladdin’, ‘Skønheden og udyret’, ‘Mulan’ med flere fortsætter Disney deres overhaling/opdatering/modernisering/udnyttelse/kald det hvad du vil af deres klassiske tegnefilm.

Næst for står Peter Pan, der under titlen ‘Peter Pan and Wendy’ skal instrueres af David Lowery, hvilket er med til at indgyde håb om, at der faktisk kan blive tale om en væsentlig film. Indie-instruktøren Lowery har tidligere stået bag film som ‘A Ghost Story’ og ‘Ain’t Them Bodies Saint’, ligesom han tidligere har tacklet klassisk børnemateriale med filmatiseringen af ‘Pete’s Dragon’.

Nu skriver Variety, at Jude Law er i forhandlinger om rollen som Kaptajn Klo, hvilket egentlig er forbløffende nemt at se for sig (at han passer til rollen, altså, ikke så meget forhandlingerne i sig selv).

Hvem der skal spille titlens roller som Peter Pan og Wendy, vides endnu ikke – og den endelige bekræftelse på Law som den bitre pirat mangler også stadig.

Modsat de andre Disney-film har vi tidligere set adskillige fortolkninger af J.M. Barries bogklassiker i liveaction. Eksempelvis Steven Spielbergs ‘Hook’ med Robin Williams som den voksne Pan og Dustin Hoffman som titelfiguren Klo.

Næste Disney-liveaction-film er som bekendt ‘Mulan’, der efter diverse coronaforsinkelser lige nu står til premiere 20. august.

Jude Law har de seneste år været med i flere store franchises, fra Harry Potter-spinoffen ‘Fantastiske skabninger’ til ‘Captain Marvel’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af