‘Mulan’, ‘The French Dispact’, ‘A Quiet Place II’ og mange flere biograffilm udskydes

‘Mulan’, ‘The French Dispact’, ‘A Quiet Place II’ og mange flere biograffilm udskydes
Disneys 'Mulan' er en af de store film, der står til at få premiere i sommeren.

Disney, Paramount og Sony har fulgt trop, efter at Warner Bros. tidligere på ugen valgte at udskyde ‘Tenet’ på ubestemt tid.

Ansporet af den fortsat eskalerende coronasituation i USA har filmstudierne valgt at udskyde blockbustere og potentielle Oscar-håb. Disney har således udskudt ‘Mulan’ og ‘The French Dispatch’ på ubestemt tid, mens Agatha Christie-filmatiseringen ‘Døden på Nilen’ er skubbet til oktober 2020.

‘A Quiet Place: Part II’ rykker fra en premiere i september til en premiere i marts 2021, mens ‘Top Gun: Maverick’ også er udskudt til 2021. Oscar-håbet ‘The Last Duel’ med Matt Damon og Ben Affleck rykker fra januar 2021 til oktober 2021.

Franchises som ‘Avatar’ og den kommende Star Wars’-trilogi er alle blevet forskubbet med et år, så de første film har premiere i henholdsvis 2022 og 2023.

Der er endnu ikke udmeldt ændringer for de kommende MCU-film, mens James Bond-filmen ‘No Time To Die’ også fortsat ligger på en november-premiere. Det kan dog hurtigt nå at ændre sig, hvis smittetrykket ikke kommer under kontrol i særligt USA, der stadig er verdens største biografmarked.

De mange udskydelser er selvsagt en stor udfordring for biograferne, ikke mindst de danske, der længe har haft problemer med at udfylde spilleplanen grundet mangel på filmtitler. Samtidig bliver premierepuslespillet kun sværere, mens vi nærmer os et enormt pakket 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af