Paul Mescal fra ‘Normale mennesker’ »flippede ud« over sin Emmy-nominering

Paul Mescal fra ‘Normale mennesker’ »flippede ud« over sin Emmy-nominering
'Normale mennesker'.

Den irske skuespiller Paul Mescals liv er på ganske kort tid blevet vendt på hovedet af serien ‘Normale mennesker’, hvori han giver den som vægelsindede, kærlighedshungrende Connor overfor Daisy Edgar-Jones’ introverte Marianne.

Og i går aftes kulminerede Mescal-hypen så med en flot Emmy-nominering for Bedste mandlige hovedrolle i en miniserie eller tv-film.

»Jeg var i færd med at øve mig (til en sceneoptræden i London, red.), og holdt øje med min telefon for at se, om den ville begynde at vibrere, eller om jeg fik en besked eller ej, og heldigvis fik jeg en og jeg flippede lidt ud«, fortæller Mescal til The Playlist.

Det var imidlertid ikke dagens eneste glædelige overraskelse:

»Det er virkelig sjovt, for Hugh Jackman er nomineret i samme kategori som mig (for HBO-filmen ‘Bad Education’, red.), og han sendte mig en smuk mail, hvori han skrev, »Tillykke – og hvad end det bliver en virtuel eller fysisk ceremoni, så lad os mødes og få en drink«. Han er et af mine store idoler og jeg er kæmpe fan af hans arbejde, så det var et af de øjeblikke, hvor jeg blev nødt til at nive mig selv i armen«, siger Mescal.

Foruden Hugh Jackman får Mescal særdeles skarp konkurrence af Jeremy Irons (‘Watchmen’), Mark Ruffalo (‘I Know This Much Is True’) og Jeremy Pope (‘Hollywood’) i en kategori, hvor intet er givet på forhånd.

‘Normael mennesker’ blev ligeledes nomineret for Bedste casting, Bedste manuskriptforfatter (til romanforlæggets ophavskvinde Sally Rooney), og Bedste instruktion i en miniserie eller tv-film. Herhjemme kan serien ses på DR.dk.

Emmy Awards uddeles 21. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af