‘Shaun of the Dead’-duo genforenes i ny komedieserie – se traileren til ‘Truth Seekers’

De britiske skuespillere Simon Pegg og Nick Frost udgjorde i perioden 2004 til 2013 et forrygende makkerpar i instruktør Edgar Wrights såkaldte Cornetto-trilogi bestående af filmene ‘Hot Fuzz’, ‘Shaun of the Dead’ og ‘The World’s End’. En ny Amazon Prime-serie har nu æren af at genforene den humoristiske duo.

‘Truth Seekers’ er en overnaturlig komedieserie på otte afsnit, der omhandler en gruppe amatør-spøgelsesjægere, som rejser rundt i Storbritanien for at udforske hjemsøgte steder og samtidig filme det til deres onlinekanal. At dømme efter den nye trailer, som kan ses ovenfor, kommer de kluntede hovedpersoner i den forbindelse selvfølgelig i gevaldige problemer.

Simon Pegg og Nick Frost agerer ikke kun skuespillere, men har også været med til at skrive og producere serien i samarbejde med Nat Saunders og James Serafinowicz. På rollelisten optræder desuden Malcolm McDowell (‘A Clockwork Orange’) samt de nyere navne Samson Kayo, Emma D’Arcy og Susan Wokoma.

‘Truth Seekers’ står til at få premiere på Amazon Prime i løbet af efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af