Brendan Gleeson er Donald Trumps tro kopi i traileren til ’The Comey Rule’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som optakt til efterårets amerikanske præsidentvalg tager miniserien ‘The Comey Rule’ os tilbage til dagene op til præsidentvalget i 2016 og de mistænkelige lækager, som måske, måske ikke kostede Hillary Clinton sejren.

Seriens første trailer er landet og den tegner et nervepirrende drama op, når den går i dybden med den omtalte sag mellem Trump (spillet af Brendan Gleeson) og FBI-direktøren James Comey (Jeff Daniels), som stod i spidsen for undersøgelsen af Trumps forbindelser til Rusland og den formodede russiske indflydelse på det amerikanske præsidentvalg. En undersøgelse, som sjovt nok resulterede i en fyreseddel til Comey kort efter, Trump indtog Det Ovale Kontor.

Særligt markant er Brendan Gleesons overbevisende Trump-transformation med lag af makeup og en imponerende imitation af præsidentens drevne stemmeføring. Gleeson, der særligt imponerende i ‘In Bruges’, har masser af erfaring med at tackle roller som virkelige og betydningsfulde personer. Han vandt blandt andet en Emmy for sit portræt af Winston Churchill i ’Into the Storm’.

‘The Comey Rule’ er skrevet og instrueret af Billy Ray, som tidligere har skrevet manuskript til film som ’Captain Phillips’ og ’Shattered Glass’. Foruden Gleeson og Daniels medvirker også Oscar-vinderen Holly Hunter i rollen som den daværende rigsadvokat Sally Yates og Michael Kelly (‘House of Cards’ som FBI’s daværende vicedirektør Andrew McCabe. Også på rollelisten er Jennifer Ehle og Scoot McNairy.

Miniserien løber over to afsnit og har amerikansk premiere den 27. september. En dansk premiere er endnu uvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af