Hilary Swank har kurs mod Mars i traileren til Netflix’ astronautserie ‘Away’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hilary Swank havde sin storhedstid i slutningen af ’90’erne og starten af 00’erne, hvor hun vandt to Oscars for henholdsvis ‘Boy’s Don’t Cry’ og Clint Eastwoods ‘Million Dollar Baby’. Siden har der været langt mellem de store roller for skuespilleren, men nu får Swank sin mest slagkraftige rolle længe i Netflix’ dramaserie ‘Away’.

Swank spiller den amerikanske astronaut Emma, der forbereder sig på at lede den første internationale rummission til Mars – med alle de kulturforskelle, en sammensat besætning medfører. Samtidig må hun kæmpe med beslutningen om at efterlade sin mand og datter tilbage på Jorden under den tre år lange ekspedition.

Serien ligner en noget højstemt og amerikaniseret udgave af den glimrende astronautfilm ‘Proxima’, der anlagde et sjældent feministisk perspektiv på international rumfart.

I et interview med Deadline fortæller Swank dog, at dramaet i ‘Away’ ikke består i at være kvindelig astronaut, men snarere i den multikulturelle besætnings afsked med livet på Jorden.

‘Away’ er skabt af Jessica Goldberg (‘The Path’) og Andrew Hinderaker (‘Penny Dreaful’). Der er premiere på Netflix 4. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af