’His Dark Materials’ sæson 2 får premieredato og ildevarslende ny teaser

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO og BBC fik stor succes med første sæson af fantasysatsningen ‘His Dark Materials’, og nu er der langt om længe kommet premieredato på anden sæson.

Serien får premiere til november, hvilket blev udmeldt i en højspændt ny teaser for sæsonen, hvor der blandt andet bliver lagt op til en hårrejsende parallel-verdenskrig.

Sæsonen bygger på den anden bog i Philip Pullmans trilogi, ’The Subtle Knife’, hvor Lord Asriel (James McAvoy) har åbnet en bro til en parallelverden. I lyset af Lyras (Dafne Keen) forfærdelse over sin bedste vens død, følger hun med sin far ind i den ukendte verden, hvor hun møder Will.

De to unge indser hurtigt, at deres skæbne er forbundet med det formål at genforene Will med sin far, men vejen derhen er lang og sej, i takt med at en verdenskrig begynder at blusse op omkring dem. I mellemtiden leder Mrs. Coulter (Ruth Wilson) efter Lyra, fast besluttet på at bringe hende hjem, koste hvad det vil.   

Vores anmelder var imponeret over første sæson og gav »den gudesmukke fantasy-satsning« fem stjerner.

’His Dark Materials’ sæson 2 får premiere på HBO Nordic i løbet af november, og på grund af corona, er sæsonen blevet skåret ned til syv episoder. Men mon ikke vi kan se frem til en tredje sæson?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af