Kom til Soundvenue Forpremiere på den kritikerroste dramedy ‘The Farewell’

Kom til Soundvenue Forpremiere på den kritikerroste dramedy ‘The Farewell’
Awkwafina i hovedrollen i 'The Farewell'.

Lulu Wangs familiedramedy ‘The Farewell’ var det helt store samtaleemne på Sundance Film Festival sidste år, hvor filmen blev lovprist for sit rørende portræt af kulturkløfter på tværs af generationer.

Nu kan du endelig få syn for sagn, når vi holder Soundvenue Forpremiere på den prisvindende film i Empire Bio i København tirsdag den 18. august.

‘The Farewell’ er en hjertevarm og afsindigt morsom fortælling med et plot, der næsten er for godt til at være sandt: Da en sammensat amerikansk-kinesisk familie får at vide, at deres bedstemor er uhelbredeligt syg, vælger de at holde den smertelige sandhed skjult for hende, hvilket hurtigt viser sig lettere sagt end gjort.

Historien er ikke desto mindre hentet direkte fra debutanten Wangs egne oplevelser – og det øger kun til den emotionelle mavepuster, som filmen langsomt bygger op imod.

Awkwafina vandt en velfortjent Golden Globe for sit portræt af Wangs alterego Billi, der for længst har vinket farvel til de traditionelle kinesiske værdier. Hun billiger selvsagt ikke, at familien lyver for bedstemoren, men hun går alligevel med på den, da familien vælger at afholde et fupbryllup i Kina, så de kan tage afsked med bedstemoren, uden at hun aner uråd.

‘The Farewell’ er en følelsesmæssig rutschebanetur, der vil få dig til både at grine og græde. Filmen får regulær biografpremiere den 20. august.

Køb billet HER – og tilmed dig Facebook-event HER.

Soundvenue Forpremiere: ‘The Farewell
18. august kl. 19
Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af