‘Stranger Things’-castet vidste ikke, om de var købt eller solgt efter første sæson

‘Stranger Things’-castet vidste ikke, om de var købt eller solgt efter første sæson
Alle rødderne i 'Stranger Things' sæson 3.

Skuespillerne fra hitserien ‘Stranger Things’ havde aldrig forestillet sig, at serien ville blive så succesfuld, som den blev. Faktisk vidste de slet ikke, om serien ville blive fornyet med en sæson 2, fortæller Natalia Dyer, som spiller Nancy Wheeler i serien.

»Ingen vidste, om serien ville blive samlet op igen, efter vi var færdige med at optage første sæson. Stemningen var virkelig mærket af, at vi måske aldrig ville se hinanden igen«, siger hun til The Independent og fortsætter:

»Ingen havde forestillet sig, at serien ville blive så succesfuld. Der var ingen forberedelse – og det kunne der ikke have været, selvom vi havde vist det på forhånd. Det var et overraskende og overvældende chok. Og efter det, skulle man hurtigt indstille sig på, at det var sådan, virkeligheden var nu«.

Første sæson af den populære serie havde premiere på Netflix i 2016, og blev en af streaminggigantens største succeser nogensinde.

‘Stranger Things’ er forhåbentlig snart tilbage med den længeventede fjerde sæson, som på grund af coronavirus blev sat på pause tidligere på året.

Selvom det hele tiden har været på tale, at det skulle blive seriens sidste sæson, har The Duffer Brothers allerede bekræftet, at serien fortsætter efter sæson fire.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af