Vores nye podcast ‘Soundvenue Filmklub’ dissekerer moderne klassikere – vi starter med ‘Inception’

Vores podcast-familie har fået et nyt medlem.
Vores nye podcast ‘Soundvenue Filmklub’ dissekerer moderne klassikere – vi starter med ‘Inception’
Leonardo DiCaprio i 'Inception'.

Torsdag den 13. august har vi premiere på ‘Soundvenue Filmklub’, en ny podcast som slutter sig vil vores hiphop-podcast, ‘Standard’, og ‘Soundvenue Streamer’ om ugens vigtigste nye film og serier.

I ‘Soundvenue Filmklub’ vil vores filmskribenter Mathilde Johanne Kristiansen og Christian Povlsen hver uge pille en moderne klassiker fra hinanden og diskutere – med input fra vores læsere og lyttere – om den stadig holder i dag.

Første film på hakkebrættet er ‘Inception’, Christopher Nolans kæmpesucces og mindbender fra 2010 med Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page og Tom Hardy, som indtjente omkring fem millarder i biograferne verden over, og hvis slutning stadig diskuteres heftigt her ti år senere.

Nu er du adviseret, så du har mulighed for at genbesøge ‘Inception’ hen over weekenden, så du er klædt optimalt på, til hvad der uden tvivl bliver en heftig debat.

‘Soundvenue Filmklub’ er præsenteret i samarbejde med Viaplay og udkommer i samme podcast-feed som ‘Soundvenue Streamer’. Du kan lytte med og abonnere via SpotifyApple eller din foretrukne podcast-app.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af