‘Euphoria’-stjerne hjælper sin veninde med at få en abort i traileren til komedien ’Unpregnant’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO fortsætter sin udvidelse af antallet af originalproduktioner, og kan nu tilføje den friske teenagekomedie, ’Unpregnant’ til sit voksende katalog.

I traileren får vi et indblik i en klassisk road trip-komedie med gode grin og masser af feel good-stemning – på trods af, at filmen behandler et tungt emne; abort.

Komedien er baseret på ungdomsbogen af samme navn og følger 17-årige Veronica (Haley Lu Richardson fra ‘The Edge of Seventeen’), der til sin store fortrydelse opdager, at hun er gravid. For at undgå at inddrage forældrene i situationen, får hun uventet hjælp fra sin tidligere veninde, Bailey (Barbie Ferreira fra ‘Euphoria’).

Sammen drager de på et tre dage langt roadtrip til New Mexico i håb om at kunne få foretaget en anonym abort. Det viser sig dog hurtigt lettere sagt end gjort i det konservative USA.

Foruden upcoming-talenterne Richardson og Ferreira er Sugar Lyn Beard (’Mike and Dave Need Wedding Dates’) og Giancarlo Esposito (’Breaking Bad’, ’The Mandalorian’) at finde på rollelisten. Emmy-vinderen Rachel Lee Goldenberg (’Valley Girl’) har både skrevet og instrueret filmen.

’Unpregnant’ får premiere på HBO Nordic 18. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af