Jim Carrey spiller Joe Biden i den nye sæson ’Saturday Night Live’

Jim Carrey spiller Joe Biden i den nye sæson ’Saturday Night Live’
Jim Carrey til premiere på 'Kidding' (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Jim Carrey indtager rollen som præsidentkandidat og tidligere vicepræsident Joe Biden i den kommende sæson af ’Saturday Night Live’ efter selv at have pitchet rollen for programmets skaber Lorne Michaels.

Det er ikke første gang, at Joe Biden står for skud i det legendariske satireprogram. Tidligere har Jason Sudeikis, Woody Harrelson og John Mulaney givet liv til den aktuelle præsidentkandidat, men efter et – ifølge Michaels – »interessant« pitch måtte rollen videregives til Carrey.

»Han giver rollen energi og styrke… og forhåbentlig bliver det sjovt«, fortæller ‘SNL’-bossen til Vulture.

I den kommende sketch skal Carrey spille overfor Maya Rudolphs Kamala Harris, som hun debuterede med i sidste sæson, hvilket indbragte hende en Emmy-nominering. Derudover vil Alec Baldwin, som har spillet Donald Trump siden 2016, vende tilbage i samme rolle.

‘SNL’ vender tilbage 3. oktober

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af