Joaquin Phoenix er efter sigende blevet tilbudt et svimlende millionbeløb for to ’Joker’-opfølgere

Joaquin Phoenix er efter sigende blevet tilbudt et svimlende millionbeløb for to ’Joker’-opfølgere
Joaquin Phoenix i 'Joker'.

Det er ingen hemmelighed, at sidste års ’Joker’ var en gedigen succes – både blandt publikum, blandt anmeldere og i særdeleshed i kommercielt regi, hvor billetindtægterne nåede helt op i milliardklassen – i dollars, vel at mærke.

Derfor er det heller ikke underligt, at Warner Bros. er godt og grundigt ivrige efter at hive Joaquin Phoenix ind til en gentagelse af successen. Faktisk er de så ivrige, at de efter sigende lokker Phoenix med hele 50 millioner dollars for to opfølgende film, som de håber på at kunne få ud i henholdsvis 2022 og 2024.

’Joker’-titelrollen indbragte som bekendt Joaquin Phoenix en Oscar tidligere på året, men han har alligevel tidligere givet udtryk for, at han følte, filmen var – og fortsat skulle være – en separat sag.

Ifølge MovieWeb skulle piben dog nu, hvor millionerne blandt andet er kommet på bordet, have fået en lidt anden lyd: »Han siger, han gerne vil spille karakteren igen,« lyder det fra en ukendt insider-kilde til mediet. »Der bliver stadig forhandlet, men manuskripterne er ved at blive skrevet, og Joaquin er meget engageret i det«.

For at få fornemmelsen af, hvor mange penge det overhovedet vil sige i Hollywood-regi, kan man sammenligne med, at det samlede budget for den første ’Joker’-film var på 55 millioner dollars. Phoenix ville altså således alene kunne hente godt et halvt (om end semibeskedent) blockbuster-budget hjem per film, hvis han fortsætter i rollen som Arthuer Fleck i en toer og treer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af