Michael B. Jordan deler mindeord om Chadwick Boseman: »Jeg dedikerer resten af mine dage til at leve, som du levede«

Michael B. Jordan deler mindeord om Chadwick Boseman: »Jeg dedikerer resten af mine dage til at leve, som du levede«

I fredags tog Chadwick Boseman sin alt for tidlige afsked med verden i en alder af blot 43 år efter fire års kamp mod tyktarmskræft. Michael B. Jordan, der i ’Black Panther’ spillede skurken Eric Killmonger over for Bosemans kong T’Challa, har i dag delt en rørende hyldest til sin tidligere kollega, ven og – efter de vægtige mindeord at dømme – inspirationskilde.

»Jeg har forsøgt at finde de rette ord, men intet kommer i nærheden af, hvordan jeg har det,« lyder det fra Jordan i opslaget på Instagram. »Jeg har reflekteret over alle øjeblikke, alle samtaler, alle grin, alle uenigheder, alle knus … alting. Jeg ville ønske, vi havde mere tid. En af de sidste gange, vi talte sammen, sagde du, at vi altid var forbundet, og nu betyder sandheden i dét mere for mig end nogensinde før«.

»Alt, du har givet verden … legenderne og heltene, du har vist os, vi er … vil leve videre for evigt. Men det, der gør allermest ondt, er, at jeg nu forstår, hvor stor en legende og helt, DU er. På intet tidspunkt igennem det hele mistede du blikket for, hvad du elskede mest. Du bekymrede dig om din familie, dine venner, dit håndværk, din ånd. Du bekymrede dig om børnene, samfundet, vores kultur og menneskeheden. Du bekymrede dig om mig. Du er min storebror, men jeg fik aldrig rigtigt chancen for at fortælle dig eller give dig dine blomster rigtigt, mens du var her«.

Jordan nævner desuden i opslaget, hvordan Boseman spillede en vigtig rolle i Jordans karriere. De to skuespillere mødtes, da Jordan som 16-årig overtog en rolle fra Boseman i sæbeoperaen ’All My Children’ – efter sigende fordi Boseman blev fyret, idet han såede tvivl om stereotypen (et ungt utilpasset sort bandemedlem), rollen portrætterede.

Jordan afslutter de rørende mindeord med en stærk hyldest: »Jeg dedikerer resten af mine dage til at leve, som du levede. Med ynde, med mod og uden at fortryde noget. ”Er han din konge?!” Ja. han. er! Rest in power, brother«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

I’ve been trying to find the words, but nothing comes close to how I feel. I’ve been reflecting on every moment, every conversation, every laugh, every disagreement, every hug…everything. I wish we had more time. One of the last times we spoke, you said we were forever linked , and now the truth of that means more to me than ever. Since nearly the beginning of my career, starting with All My Children when I was 16 years old you paved the way for me. You showed me how to be better, honor purpose, and create legacy. And whether you’ve known it or not…I’ve been watching, learning and constantly motivated by your greatness. I wish we had more time. Everything you’ve given the world … the legends and heroes that you’ve shown us we are … will live on forever. But the thing that hurts the most is that I now understand how much of a legend and hero YOU are. Through it all, you never lost sight of what you loved most. You cared about your family , your friends, your craft, your spirit. You cared about the kids, the community, our culture and humanity. You cared about me. You are my big brother, but I never fully got a chance to tell you, or to truly give you your flowers while you were here. I wish we had more time. I'm more aware now than ever that time is short with people we love and admire. I’m gonna miss your honesty, your generosity, your sense of humor, and incredible gifts. I’ll miss the gift of sharing space with you in scenes. I’m dedicating the rest of my days to live the way you did. With grace, courage, and no regrets. “Is this your king!?” Yes . he . is!  Rest In Power Brother.

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af